Egmond, 27 februari 2015. De bibliotheek in Egmond is verhuisd naar de Prins Hendrik Stichting en opnieuw ingericht volgens een nieuw landelijk concept. Op dinsdag 10 maart, om 14.30 uur, vindt de feestelijke opening plaats. Wethouders J. Mesu en O. Rasch zullen samen met leerlingen en directeuren van de basisscholen het officiële gedeelte van de opening voor hun rekening nemen. De vijf basisscholen van Egmond, waar tevens de Bibliotheek op School is gerealiseerd, presenteren zich door middel van foto’s, gedichtje of vertellen iets over de Bibliotheek op School.

Uiteraard wordt iedereen daarna in de gelegenheid gesteld een kijkje te nemen in de nieuwe bibliotheek.
De eerste 100 bezoekers op 10 maart aan de bibliotheek ontvangen een kortingsbon van Hotel Zuiderduin naar keuze. Ook worden er welkomstcadeaus uitgedeeld: voor kinderen vingerpoppetjes en voor volwassenen de biebtas. En als klap op de vuurpijl een aantrekkelijke openingsactie die alleen geldig is op 10 maart: drie maanden een gratis proefabonnement zonder verdere verplichtingen.

De bibliotheekvestiging in Egmond heeft ook nieuwe openingstijden. De bibliotheek is vanaf heden geopend van maandag tot en met vrijdag van 13.00 uur tot 17.00 uur. Het adres is Voorstraat 41, 1931 AH in Egmond aan Zee.

Pin It
Bekeken: 2035x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/