Alkmaar, 27 februari 2015. Het programma voor Zin op Zondag op zondag 22 maart in de Grote Kerk Alkmaar is bekend. Bas Haring preekt, Leoni Jansen presenteert en ze interviewt Jan Derksen. Er is muziek van de theatrale fanfare-punkband De Kift en na afloop kunnen bezoekers napraten tijdens een maaltijd met verse soep.

 

Lange tijd was de kerk de plek waar mensen samenkwamen om na te denken over thema’s als ijdelheid, hebzucht, gemakzucht, lust, jaloezie, wraak en vraatzucht. Nu de kerkgang minder vanzelfsprekend is, komen TAQA Theater De Vest en de Grote Kerk Alkmaar met een eigentijdse variant: Zin op Zondag.

Daarmee houden ze de traditie van zingeving, verdieping en verbondenheid in ere, maar maakt de dominee op de kansel plaats voor een nieuwe generatie opiniemakers: columnisten, filosofen, cabaretiers, schrijvers, journalisten, politici en wetenschappers. Kijk voor meer informatie en kaarten op www.taqatheaterdevest.nl.

Pin It
Bekeken: 2319x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/