Alkmaar, 27 februari 2015. In 2015 is het 125 jaar geleden dat Vincent van Gogh overleed. Bibliotheek Kennemerwaard, de Volksuniversiteit Alkmaar en Artiance, Centrum voor de Kunsten organiseren ter gelegenheid hiervan twee bijzondere activiteiten rondom ‘de gekte’ en Vincent Van Gogh. Zondagmiddag 8 maart vertelt kunsthistorica Isolde Scholberg in een persoonlijke lezing over deze meest besproken kunstenaar van Nederland, die zowel geniaal als gek was, en over de verhalen achter zijn kunst. De lezing begint om 15.00 uur en vindt plaats in de bibliotheek Alkmaar Centrum; reserveren is mogelijk via www.bibliotheekkennemerwaard.nl.

 

Zaterdagmiddag 14 maart geeft docente beeldende kunst Manou Klerks een workshop rondom Van Goghs manier van werken. Voor deze workshop is geen schilderervaring nodig en materialen worden verzorgd. De workshop vindt plaats in Artiance van 13.00 tot 15.30 uur. De kosten bedragen € 30,00 per persoon. Inschrijven is mogelijk via www.artiance.nl.

Pin It
Bekeken: 2268x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/