Alkmaar, 27 februari 2015. Woensdag meldde het NHD dat Connexxion haar winkel Breaxx ging sluiten. Deze ruimte was voorheen de wachtruimte voor mensen die met de bus reisden. De Alkmaarse fractie van het CDA was geen voorstander van het beleid dat men om binnen te wachten een consumptie moest nemen, maar het maakt zich wel zorgen over het verdwijnen van de overdekte wachtruimte. Vooral bij koud en nat weer is het niet prettig buiten staan en daarnaast kan de ruimte in de avond een gevoel van veiligheid geven. Vooral laat moeten mensen soms lang wachten op hun aansluiting vanuit de trein, bijvoorbeeld richting Graft-de Rijp en de Schermer.

Het CDA wil weten of met het winkeltje ook de wachtruimte verdwijnt en als dat niet zo is of bij eventuele nieuwe exploitatie de gemeente ervoor wil zorgen dat mensen niet gedwongen zullen worden een consumptie te nemen om binnen te staan. Tot slot wil de fractie weten of er elders bij de ontwikkeling van het station een wachtruimte ontwikkeld gaat worden. Overigens staat in het NHD niet dat als de Breaxx verdwijnt, de wachtruimte afgesloten wordt.

 

Pin It
Bekeken: 2287x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/