Alkmaar, 28 februari 2015. De afgelopen edities van het outdoor dancefeest SLAM!Koningsdag in Alkmaar waren een groot succes. Daarom zal het dancefeest dit jaar voor de derde keer op rij bij het AZ-stadion plaatsvinden. Het evenement van organisator en radiozender SLAM!FM vond doorgaans in Amsterdam plaats, maar hier kwam in 2013 verandering in. Koninginnedag 2013 stond in het teken van de troonswisseling en zou een drukke dag voor Amsterdam gaan worden. Om de vele bezoekers binnen Amsterdam in te perken, bood de Amsterdamse burgemeester het dancefeest van SLAM!FM aan de Alkmaarse burgemeester Piet Bruinooge aan. Hij accepteerde dit aanbod en trok met het dancefeest 20.000 bezoekers naar Alkmaar. Het was een succes en er werd besloten om het jaar erop het evenement SLAM!Koningsdag 2014 ook in Alkmaar te laten plaatsvinden. Tijdens deze editie vierden 25.000 bezoekers Koningsdag met optredens van artiesten als Martin Garrix, Sunnery James & Ryan Marciano en The Partysquad.

 

SLAM!Koningsdag 2015 vindt dit jaar plaats op maandag 27 april van 12.00 tot 21.00 uur op parkeerplaats P8 van het AFAS Stadion.Welke artiesten tijdens het dancefeest in Alkmaar optreden wordt binnenkort bekend gemaakt door SLAM!FM.Kaartverkoop start op vrijdag 13 maart, de minimumleeftijd voor het feest is 16 jaar. Meer informatie is te vinden op: slamfm.nl/koningsdag.

Pin It
Bekeken: 1896x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/