Alkmaar, 28 februari 2015. Dat het afgelopen week voorjaarsvakantie was op de Noord-Hollandse scholen, was duidelijk te merken in de Hoornse Vaart. Het zwemcomplex ontving deze week een record aantal bezoekers. Dinsdag 24 februari was de uitschieter, deze dag mocht de Alkmaarse waterwereld liefst 1900 zwemmers verwelkomen.

In de voorjaarsvakantie zijn snelcursussen gegeven voor B- en C-diploma’s, extra zwemlessen voor kinderen die net dat kleine beetje aandacht behoeven en speciale borstcrawlclinics van oud-Olympiërs in de Hoornse Vaart. De grootste trekker bleek echter de uitdagende Orka Run. Deze 12 meter lange en 4 meter hoge opblaasbare hindernisbaan lag in het 50-meterbad.

Vanaf 15 januari konden Facebookfans van de Hoornse Vaart stemmen: Welke wipe-out wil jij bestormen in de voorjaarsvakantie? Er kon gestemd worden op drie hindernisbanen, een stormbaan, een jungleparcours en de Orka. Met een overduidelijke meerderheid van stemmen werd gekozen voor de Orka Run. En dat deze inderdaad populair is, was te merken! Van vroeg tot laat, stonden jongens en meisjes dagelijks in de rij om de baan te beklimmen. “Veel sportende en lachende kinderen, zwemmers die de baan nóg een keer bestormen om hun eigen prestatie te verbeteren en dan ook nog een record aantal bezoekers. Hier spreekt een blij man,” aldus Rob Moen, manager van sportcomplex de Hoornse Vaart.

20150228-Orka-Run

20150228 orkarun2

Pin It
Bekeken: 1934x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/