Alkmaar Centraal
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 63 niet laden

Alkmaar, 05 maart 2015. Woensdagmiddag 11 maart gaat het jaarlijkse schoolvoetbaltoernooi in Alkmaar van start. Het toernooi wordt georganiseerd door Alkmaar Sport in samenwerking met gastheer Alcmaria Victrix. Dit jaar hebben 97 teams zich ingeschreven voor het toernooi wat verspreid over vijf middagen gespeeld wordt.

Begin 2015 zijn alle basisscholen in Alkmaar uitgenodigd om teams in te schrijven met leerlingen van groep 5/6 of groep 7/8. Door beide groepen wordt een aparte competitie gespeeld. Vooral het toernooi voor groep 7/8 bleek populair; maar liefst 50 jongens- en 41 meidenteams zijn ingeschreven. Zij strijden in diverse voorrondes voor een plekje op de finaledag op woensdag 22 april.

Op 25 maart voetballen daarnaast zes teams van zeven jongens uit groep 5/6 op de velden van Alcmaria Victrix hun eigen toernooi. De winnaars van de Alkmaarse finaledag, zowel bij de jongens als de meisjes, kwalificeren zich voor het regionale toernooi van de KNVB en kunnen uiteindelijk voor de titel “landskampioen schoolvoetbal 2015” gaan.

Voor meer informatie over het schoolvoetbaltoernooi en het gehele programmaboekje, ga naar de website van Alkmaar Sport

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl