Alkmaar Centraal
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 63 niet laden

Alkmaar, 05 maart 2015. In het NHD is donderdag een zeer uitgebreid artikel te lezen over jongerencoach Brahim Aoulad-Lfadil. Deze stapte dinsdag zelf naar de krant naar aanleiding van een beschuldiging van de politie aan zijn adres. Hij zou jongeren radicaliseren. Hij deed zijn verhaal aan het NHD in een poging zijn naam te zuiveren. Twee weken geleden werd bij zijn ouders in IJmuiden de deur ingetrapt door een arrestatieteam dat Brahims broer moest hebben.

Nadat Brahim tot twee keer toe met een knuppel was geslagen riep hij tegen de agenten dat ze het verdienden om afgeknald te worden. Hij heeft hier naar eigen zeggen blijvend letsel aan overgehouden. Hij vermoedt dat die opmerking, in combinatie met het feit dat hij negen maanden geleden is teruggekeerd van een tweeënhalfjarig verblijf in Marokko heeft geleid tot de verdenking van de politie.

Woensdag 25 februari kwam de politie bij hem langs en kreeg hij te horen dat hij verdacht werd van het radicaliseren van jongeren. De vrijdag daarop vond een bijeenkomst over radicalisering plaats in een gymzaal aan de Lorrainenlaan. Van bekenden kreeg hij te horen dat zijn naam daar genoemd was als verdachte in een onderzoek naar radicalisering.

Inmiddels is hij op non-actief gezet als jongerencoach en vreest hij voor zijn baan en zijn toekomst.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl