Het tweede Zomer op het Plein weekend stond in het teken van cabaret en muziek. Erik van Muiswinkel vermaakte zaterdag het publiek, maar grote publiekstrekker (no pun intended) was toch wel zanger van Velzen die zondagmiddag begeleid door studenten van Conservatorium Haarlem de Kaasstad in hogere sferen bracht.

Het optreden van VanVelzen was een onderdeel van Talentstage, een vast onderdeel van Zomer op het Plein.

Jong talent haalt dan alles uit de kast haalt om een mooie muzikale middag te realiseren en een landelijk bekende artiest wordt in een openbaar toegankelijk concert begeleid door regionaal toptalent van de academie. In dit geval ging het dus om VanVelzen die het slotoptreden met door hem geselecteerde studenten voor zijn rekening nam.

Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp ging onder andere backstage en maakte deze foto's, meer foto's zijn te vinden op onze Facebookpagina.

Pin It
Bekeken: 4238x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/