Alkmaar Centraal
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 63 niet laden

Alkmaar, 06 maart 2015. Koel 310 start zondag 8 maart om 14:00 uur met Wordyrappinghood. Niet het nummer van de Tom Tom Club, maar een uniek poëzie-festival dat om de drie maanden georganiseerd zal worden. Dichters, saxofoons, lichtprojecties en oude meesters zullen te zien en te horen zijn, samen met de finisage van de huidige kunsttentoonstelling Fitter, Happier, more Productive'. 

Om 14:00 uur worden 'live on stage' Youtube-clips getoond van grote meesters. Om 14:45 uur is de beurt aan Annemarie Kuster, samen met gebarentolk Nicolette De Wandeler, een half uur later opgevolgd door Arjen Blok met saxofonist Conny van der Wulp. Om 15:45 uur betreedt Jeremy Keighley het podium met projecties van Arno Rollenberg. Hij wordt afgelost door Karin Metselaar. Om 17:00 uur is de officiële afsluiting van Fitter, Happier, More Productive.

Deelnemende kunstenaars Fitter, Happier, More Productive: Joan Priego (Spanje), Jan van Well, Cora de Lang (Argentinië), Grietje Bouman, Monica Radhoff-Troll (Duitsland), Pike Räsänen (Finland), Robbert Pennekamp, Inger Uipkes, Hedwig v.d. Heiden, Jos Poeder, Serge Hamad (USA), Jawek Kwakman en Arno Rollenberg.

20150306 wordyrappinghood

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl