Alkmaar, 10 maart 2015. De kaartverkoop is van start gegaan! Dit jaar speelt de musicalgroep van Oberon Theaterproducties de bloedstollend mooie Nederlandstalige horror Musical: 'Sweeney Todd, The Demon Barber of Fleetstreet’  Oberon Theaterproducties is dé musicalvereniging voor jonge mensen uit Alkmaar en omgeving in speelt de musical in TAQA Theater de Vest op zaterdag 11 april om 14.30 uur & 20.15 uur. Een ‘Sweeney Todd’s bloody preview’ van de musical is te zien op het eerste Alkmaarse Amateurkunst festival Kuub, op zaterdag 14 maart in de theaterzaal van Koel 310. De optredens van Oberon zijn om 14:10, 15:40 en om 18:00 uur. Toegang is gratis.

Het lugubere verhaal van Sweeney Todd is van Hugh Weeler, de uitvoering van Oberon is in de Nederlandse vertaling van Koen van Dijk. Het verhaal is vooral bekend geworden door de musical film uit 2007 van Tim Burton met Johnny Depp en Helena Bonham Carter. Kaarten à € 19,50 voor 'Sweeney Todd’ zijn 24 uur per dag te koop via De Vest. Wie met meer dan 10 personen wil boeken kan met groepskorting boeken. mogelijkheden voor groepskorting.

Oberon zoekt overigens nog jeugdige spelers. Grootte, huidskleur, soort haar...  het maakt allemaal niet uit. Als je maar kunt dansen, zingen en acteren én je tussen de 9 en 21 jaar bent. Wie in 2016 mee wil spelen in een grote musical kan zich aanmelden via de Oberon website. Als er weer audities zijn ontvang je een bericht met alle informatie.

 

Pin It
Bekeken: 2519x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/