Alkmaar, 11 maart 2015. Nu de registratie van alle deelnemers aan de International Children’s Games 2015 voltooid is, is het tijd om de balans op te maken: zo’n 1300 jonge topsporters, 400 coaches en verzorgers, 150 vips en nog eens honderden extra gasten en supporters doen in juni zes dagen lang Alkmaar aan. Hiermee zijn de International Children’s Games wellicht het grootste evenement dat regio Alkmaar ooit heeft mogen huisvesten. Ook voor een vrijwilliger een prachtige ervaring.

Zo’n groot, internationaal evenement is niet te realiseren zonder vele betrokken en enthousiaste vrijwilligers. Stichting Top Events Regio Alkmaar heeft dan ook hard hulp nodig. Het begeleiden van teams, meehelpen in de catering, beheren van informatiepunten, op- en afbouw, tolk zijn voor delegaties…slechts een greep uit de vele mogelijkheden voor vrijwilligers om zich in te zetten voor de ICG. De organisatie ziet ICG-vrijwilligers als de basis van het evenement en ze zullen dan ook betrokken worden in alle aspecten van de organisatie.

Door mee te werken aan de ICG ontmoet je mensen van over de hele wereld en sluit je af met een spetterend bedankfeest met alle honderden andere ICG-vrijwilligers, kortom: vrijwilliger zijn bij de ICG wordt een onvergetelijke ervaring. Wie zich aan wil sluiten kan zich melden bij via de website van de ICG Alkmaar 2015

Bekeken: 2143x