Heerhugowaard, 11 maart 2015. In de nacht van dinsdag op woensdag, even na 01:30, is de brandweer van Heerhugowaard opgeroepen voor een brand bij dansschool Biersteker. Bij aankomst bleek het echter te gaan om de zonnestudio Summer Beauty, die sinds 1 februari een deel van het gebouw huurt. De vlammen sloegen al het pand uit en de brand werd opgeschaald naar middelbrand. Hoewel de brandweer redelijk snel controle kreeg, bleek de schade enorm te zijn.

De eigenaresse van het pand, Annemarie Biersteker, woont boven de zonnestudio. Ze was net klaar met douchen toen ze geluiden hoorde en oranje schijnsel zag. Toen ze ging kijken zag ze dat de vlammen al uit het pand kwamen. Snel heeft ze haar vriend gewekt en zijn ze naar buiten gevlucht. 

Waarschijnlijk kunnen ze voorlopig nog niet thuis kunnen slapen. Met de Dansschool lijkt het mee te vallen, maar verder onderzoek volgt. Bij de zonnestudio is er in ieder geval veel brandschade en een grote hoeveelheid stroomkabels hangt slap uit het verdwenen plafond. (foto's: DNP.NU)

 

 

Pin It
Bekeken: 2024x
https://ee.itk.ac.id/data/