Alkmaar, 18 maart 2015. De ouders van de in 2010 om het leven gekomen Michelle Mooij klagen de staat aan om de kwestie rond de doodsoorzaak opnieuw open te breken, meldt het NHD. Volgens hen zijn er nog genoeg aanknopingspunten voor een cold-case team om Ian A., de toenmalige vriend van Michelle, verder te onderzoeken. Vooral de ondervraging zou eens goed moeten gebeuren. De ouders willen ook een schadevergoeding.
Ian A. is op 25 februari dan wel schuldig bevonden aan verkrachting in de nacht voordat Michelle de dood vond, met vier jaar celstraf tot gevolg, maar hij werd vrijgesproken van moord. A. leek alle schijn tegen te hebben door verklaringen zelfs van eigen familie, diverse eerder bewezen mishandelingen, verminderde toerekeningsvatbaarheid en veel drugsgebruik, maar dat hijzelf een fataal eind aan hun turbulente relatie maakte, is onomstotelijk bewezen geacht. 
Zelf verklaarde Ian dat hij onder invloed van drugs lag te slapen toen Michelle zichzelf verhing. Ian's DNA zat aan de strop, maar nog veel meer van Michelle zelf, ook de strop. Dit zou erop duiden dat Michelle inderdaad zelfmoord pleegde. Daarnaast had Ian een beenwond die het hem wellicht fysiek onmogelijk maakte om haar, dood of bewusteloos, op te hangen. Het is de vraag hoe en wanneer hij aan die beenwond kwam. A. had in het algemeen geen duidelijk verhaal over die nacht.
Pin It
Bekeken: 1708x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/