Alkmaar, 20 maart 2015. Na de vele waarschuwingen om vooral een eclipsbril te dragen bij het kijken naar de zonsverduistering die vrijdagochtend heeft plaatsgevonden leek het allemaal wel mee te vallen. Door de bewolking viel de zichtbaarheid van de verduistering tegen en ging het verwachte spektakel letterlijk de mist in. Gelukkig zijn er toch mensen geweest die een mooie foto van de zonsverduistering hebben weten te maken. Een van hen is Alkmaar Centraal-fotograaf Peter Heins.
Tijdens het maximum van de verduistering, om 10:37 uur, ging 84 procent van de zon schuil achter de maan. Dit was de eerste gedeeltelijke zonsverduistering sinds 1999. De eerstvolgende verduistering die in Nederland te zien zal zijn vindt plaats in 2021. (foto: Peter Heins)
Pin It
Bekeken: 1764x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/