Alkmaar Centraal
Alkmaar, 20 maart 2015. De genomineerden voor de Coiffure Award 2015 - de meest prestigieuze prijs voor Nederlandse kappers en haarstylisten - zijn bekendgemaakt door de vakjury van de organisatie. De coiffeurs van het Alkmaarse Pro-Solo hebben met elkaar liefst negen nominaties in de wacht gesleept in verschillende categorieën: 3x Dames regio Noord-Holland en Flevoland, 2x Heren regio Noord, 2x Avantgarde, Newcomer of the Year en de Team Award.

De kapperstalenten dingen mee naar de felbegeerde trofeeën, die op zondag 10 mei uitgereikt worden in een spectaculaire gala-avond. Slechts een van hen wordt bekroond met de ultieme prijs voor Nederlandse kappers: de Hairdresser of the Year Award. 

Voor de Schwarzkopf Hair Color Technician vond een aparte jurering plaats. Die jury selecteerde de genomineerden en winnaar voor de pers award. Ook de Consumer Award wordt dit jaar uitgereikt. Uit 24 geselecteerde inzendingen bepaalt het publiek de winnaar. Stemmen kan via de website van de Coiffure Award. Stemmers maken kans op twee VIP-kaarten voor het gala en een goody bag vol haarverzorgingsproducten.

De Coiffure Award is een 50-50 partnership tussen Coiffure magazine en Schwarzkopf Professional en is open voor alle in Nederland gevestigde kappers. Laura van de Graaf, Event Manager Schwarzkopf Professional: “We zijn bijzonder trots op alle genomineerden voor de 24ste editie van Coiffure Award. Het niveau van de inzendingen is hoger dan ooit”.

Meer op Coiffureaward.nl, op Facebook, Twitter en Instagram (@CoiffureawardNL).

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl