Alkmaar Centraal

Het openbaar ministerie heeft voorwaardelijke opname in een inrichting en 112 dagen cel geëist voor de 34-jarige Alkmaarder Khaled C. De celstraf loopt dan af op 21 juli, de dag van uitspraak. Hij wordt verdacht van doodbedreigingen jegens de nachtportier van het Amrathhotel Alkmaar en agenten.

De portier liet C. op 1 april binnen nadat hij op deur had staan roffelen. Hij verklaarde dinsdag voor de rechtbank dat Khaled hem met de dood had bedreigd en een pistool zou halen, aldus het NHD. Volgens Khaled, die zich niets meer kon herinneren, was dit een misverstand. Bij het zien van beelden gaf hij wel toe dat het er dreigend uitzag.

Na de bedreiging stond C. de portier weer te knuffelen, die verklaarde dat C. stijf van de coke stond, met schuim op zijn lippen. Hij had het alarm ingedrukt terwijl Khaled in de hotelbar naar Bacardi zocht. Tijdens zijn aanhouding bedreigde C. de agenten met de dood en schopte er eentje. De verdachte zelf zei dat hij niet aan de drugs was, maar wel overspannen en onder invloed van drank.

Khaled heeft overigens een groot en gevarieerd strafblad. De officier van justitie eiste 112 cel en voorwaardelijke opname in een inrichting voor stelselmatige daders. Dat is precies totaan de uitspraak op 21 juli.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl