Alkmaar Centraal

Maandag was het feest in zwembad de Bever in Sint Pancras, toen dankzij alle activiteiten en al het mooie weer de 25.000ste bezoeker al werd ontvangen. De 5-jarige Romy Dijk uit Koedijk was verrast en erg blij met de mooie bos bloemen, een kleurige handdoek en een gezinsabonnement voor 2016. Romy werd flink in het zonnetje gezet door het team van de Bever.

Deze zomer komtĀ er nog meer, zoals 'Pump up the Beach', Lichtjesavond met concert onder de Linde en het eindfeest op 6 september. Het Hondenzwemmen wordt dit jaar op dierendag gedaan zodat bij mooi weer in september eventueel de openingstijden verlengd kunnen worden.

In zwembad de Bever werden al veel activiteiten georganiseerd zoals De Storm, de zwem- en verwenavond, de kampeernacht, de zwemvierdaagse, de triatlon, de laatste gymlessen en de zes en tienkamp voor de scholen.

Elke vrijdagavond wordt daar ook het Expeditie de Bever-spel georganiseerd. Voor de jeugd van 8 tot en met 11 om 18.00 uur en vanaf 12 jaar om 19.00 uur. Het expeditie spel speelt zich af op het gehele terrein en is een sportieve uitdaging voor iedereen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl