Alkmaar Centraal

Ook dit jaar werd er in de eerste week van de zomervakantie een divers programma geboden aan de Alkmaarse jeugd. Ruim 150 kinderen tussen de 4 en 14 jaar meldden zich voor een tweedaags sportprogramma.

Alkmaar Sport N.V. koos dit jaar voor kennismakingslessen in vier sporten. “Het mooie is dat kinderen zo ook met sporten in aanraking komen waar ze misschien in eerste instantie niet de voorkeur voor hebben, maar die voor hen toch erg interessant blijken te zijn”, aldus Maik Boontjes, coördinator bij Alkmaar Sport.

Eén dag werden per leeftijdsgroep diverse sporten aangeboden bij atletiekvereniging Hylas en de tweede dag konden kinderen zich uitleven bij het Sportpaleis en bij hockeyvereniging AMHC. De kinderen konden mountainbiken, hockey, bounce hockey, atletiek, bootcamp, en sport en spel.

Nieuw was de kleutersportochtend, waarop de trainers spel overgoten met een sportsausje. “We hadden één ochtend gepland maar hebben de ochtend uiteindelijk drie keer georganiseerd. Het plezier en enthousiasme straalde eraf. Dit gaan we zeker nog een keer herhalen,” aldus Maik.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl