Alkmaar, 11 juli 2011. De politie heeft vanmorgen na een achtervolging te water en met behulp van zoeklichten op politieauto’s drie botendieven aangehouden. Een 29-jarige man uit Heiloo, een 40-jarige man uit Amsterdam en een 30-jarige man uit Heerhugowaard voeren in de nacht van zondag op maandag met twee boten zonder verlichting langs het politiebureau op het Mallegatsplein in Alkmaar. Omdat niet werd gereageerd op het aanspreken van de dienstdoende wachtcommandant werd besloten de boten te stoppen en de opvarenden aan te houden. Één van de twee boten kon vrij vlot worden gestopt aan de Boekelerdijk in Alkmaar waarna bleek dat de bestuurder geen eigendomspapieren en legitimatie kon laten zien. Hij werd aangehouden wegens diefstal.

De tweede boot voer ondertussen verder in de richting van Akersloot terwijl twee politieauto's de boot aan weerszijden van het Noordhollands Kanaal volgden. Via een megafoon werd de bestuurder gesommeerd de boot aan te meren, maar aan dat verzoek werd niet voldaan. Een politieboot kon het vaartuig uiteindelijk bij Boekel in Akersloot naar de kant dwingen. Ook deze bestuurder kon geen eigendomspapieren en legitimatie tonen, maar in de boot werd wel een tas met inbrekerswerktuig aangetroffen. Zowel de inzittende als de bestuurder werden aangehouden op verdenking van diefstal. Beide boten zijn in beslag genomen.

Pin It
Bekeken: 2300x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/