Alkmaar Centraal

Stichting Paardenparade heeft afgelopen twee maanden campagne gevoerd met de crowdfundingsactie ‘Een paard voor Mathieu’. Hiervoor is het Alkmaarse crowdfundingsplatform Slimmersamen.nl gebruikt. De stichting is verheugd dat het doelbedrag is gehaald binnen de campagneperiode die afgelopen weekend afliep.

Daarmee kan de oorspronkelijk uit Bergen afkomstige jonge en talentvolle kunstenaar Mathieu Schellekens zijn levensgrote kunstpaard voor de semipermanente beeldenroute Paardenparade gaan realiseren.

Campagneleider Karin Geelink, cultuurmakelaar van de regio Alkmaar: “Zonder de steun van 36 particuliere donateurs en bedrijven was dit niet gelukt. Samen hebben we de schouders eronder gezet om de droom van een jong talent te kunnen verwezenlijken." Zijn paard moet een plekje krijgen in het centrum van Alkmaar.

Met de Paardenparade worden bijzondere verborgen plekken in de regio zichtbaar gemaakt, door kunst te verbinden met de historie van Alkmaar, Bergen en Heiloo. De bedoeling is om in het voorjaar van 2016 het eerste deel van de route op te leveren. Meer informatie op Paardenparade.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl