Alkmaar Centraal

Na het succes van de voorgaande edities start Alkmaar Sport medio oktober een nieuwe recreatieve zaalvoetbal competitie. Er is nog ruimte voor enkele sportieve bedrijven- en vriendenteams van vijf personen en eventuele reserves.

Na het werk samen met collega’s meedoen aan een recreatieve competitie op de donderdagavond. Dat kan bij de Alkmaarse Zaalvoetbalcompetitie. Diverse bedrijven en groepjes vrienden hebben zich inmiddels ingeschreven om de titel te veroveren. Voor deelname is geen spelerspas nodig. Hierdoor is de instap laagdrempelig en recreatief.

De competitie wordt in gespeeld volgens de reglementen zaalvoetbal van de KNVB. Een team speelt ongeveer twee keer per maand een wedstrijd van 40 minuten zonder rust, onder leiding van twee ervaren scheidsrechters. De tweede helft van het seizoen wordt gespeeld in sportcomplex De Meent, de eerste helft volgt nog nieuws over.

Teams kunnen zich vrijblijvend aanmelden bij Maik Boontjes, sportcoördinator van Alkmaar Sport. Meer informatie op Alkmaarsport.nl/zaalvoetbal. (foto: Stick2gether/Café Dido's, winnaar van vorig seizoen)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl