Zomer op het Plein presenteert op zondag 26 juli soulzangeres Sarah-Jane en daarna Akwasi, bekend van de hiphop groep Zwart Licht.

Sarah-Jane was de verrassing tijdens Eurosonic Noorderslag 2015, winnares van de Amsterdamse Popprijs 2014 en is NPO Radio 6 Soul & Jazz Talent. Ook is ze een graag geziene gast bij DWDD. Stilzitten doet deze queen niet. Ze was achtergrondzangeres voor onder andere Glennis Grace, Sabrina Starke en Rita Marley en was met Soul Sisters reisde ze Nederlandse theaters langs.

Met zijn geanimeerde rapstijl en dwingende aanwezigheid is Akwasi de onbetwiste frontman van Zwart Licht. Uiteindelijk koos de hiphopzanger een ander pad als solo-artiest. Onlangs verscheen zijn solodebuut ‘Daar Ergens’, een ode aan de Nederlandse zanger en cabaretier Bram Vermeulen. Bewerkte liedjes van Vermeulen, door Akwasi’s eigen stijl omgebouwd tot een fris geheel.

Sarah-Jane betreedt om 14:30 uur het podium, Akwasi lost haar af om 15:45 uur. Meer informatie op Zomerophetplein.nl.

Pin It
Bekeken: 3730x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/