Alkmaar Centraal

De bibliotheek in Alkmaar De Mare is van zaterdag 8 augustus tot en met zaterdag 5 september gesloten voor het geheel opnieuw inrichten van het interieur. De herinrichting is gebaseerd op winkelformules die zorgen voor een aantrekkelijke en uitdagende presentatie van materialen. De collectie zal ook meer gericht zijn op de wensen van de bezoekers.

Er komt onder andere een podium, een MediaLab met apparatuur om te experimenteren en studie- en werkplekken. Er wordt een Historisch Informatie Punt gerealiseerd. De bibliotheek is op zoek naar historisch materiaal over Alkmaar en vooral de wijk De Mare.

Wie historische boeken, video’s, dvd’s, geluidsfragmenten of oude foto’s wil doneren is zeer welkom. Het zal worden tentoongesteld in de bibliotheek of wellicht uitleenbaar gemaakt worden.

Tijdens de sluitingsdagen kan men voor lenen en inleveren van materialen naar één van de andere locaties zoals Alkmaar Centrum. De vakantie-uitleentermijn van 6 weken wordt verlengd tot en met vrijdag 7 augustus (m.u.v. Sprinters en Zoek & Boek). Meer informatie is te vinde op Bibliotheekkennemerwaard.nl

 

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl