Alkmaar Centraal

Sporthero is een unieke manier voor kinderen van 8 tot 12 jaar om veel verschillende sporten te doen en te leren over een gezonde leefstijl. In oktober start een nieuw jaar Sporthero, aanmelding is nu mogelijk bij Alkmaar Sport.

Kinderen met (dreigend) overgewicht gaan acht maanden lang, twee keer per week, werken aan een gezondere leefstijl. Ze maken kennis met allerlei sporten in een gymzaal of bij een vereniging. Denk aan softbal, squashen, zwemmen, dansen of mountainbiken. Aan het einde van Sporthero kunnen kinderen bij een vereniging lid worden.

Alle activiteiten vinden plaats in Alkmaar. Naast het sporten is er voorlichting over voeding en sociale emotionele onderwerpen. Ook gaan kids een avond koken en de ouders komen gezellig mee eten. Daarnaast krijgen ze drie keer een individueel gesprek met de diëtiste. 

Wie gaar aan Sporthero mee wil doen kan zich aanmelden via Alkmaarsport.nl/sporthero. Intakegesprekken vinden plaats in september. Op 14 oktober is er een startbijeenkomst waarna het programma 26 oktober van start gaat.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl