Alkmaar Centraal
Alkmaar Centraal is de officiële publieke omroep voor Alkmaar. De kanalen van Alkmaar Centraal worden 24 uur per dag en 7 dagen per week gevuld met nieuws en informatie.

Het kijken en luisteren naar Alkmaar Centraal is helemaal gratis. Het realiseren van radio en TV-uitzendingen en het vullen van online portals en social mediakanalen is dat niet.

Vanuit Den Haag ontvangt Alkmaar Centraal jaarlijks zo’n 64 duizend euro. Veel geld, maar lang niet voldoende om een serieuze omroep in de lucht te houden. Een bijdrage van bedrijven (of particulieren) is dan ook meer dan welkom. Met deze bijdragen wil Alkmaar Centraal de kanalen nog verder verbeteren en uitbreiden en de betrokkenheid van bedrijven bij de omroepen Alkmaar vergroten.

Ondernemers die zich aansluiten bij de Vrienden van Alkmaar Centraal dragen de omroep natuurlijk een warm hart toe, maar krijgen daar ook veel voor terug:
- Ruimte voor nieuws over het bedrijf via Alkmaar Centraal
- Een banner op alkmaarcentraal.nl met doorverwijzing naar eigen website
- Bedrijfsinformatie op een speciale vriendenpagina op alkmaarcentraal.nl
- Het bedrijfslogo in de Vriendencarrousel op HALStad Centraal TV
- Twee keer per dag een naamsvermelding de Vriendencarrousel op HALStad Centraal Radio
- 25% korting op advertentietarieven
- Een ‘Alkmaarse Zaken’ videoportret op alkmaarcentraal.nl en Youtube

Vrienden van Alkmaar Centraal doneren een bijdrage van € 125,- excl. BTW per maand, op basis van een jaarcontract. Meer weten of aanmelden? Neem contact met ons op via 072-8449848 of stuur een email naar vrienden@alkmaarcentraal.nl 

Topshelf
Dobla

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl