Alkmaar ging zaterdagmiddag gebukt onder het geweld van de door het KNMI met een code rood aangekondige storm. Rond het middaguur begon het te regenen en trok de wind flink aan. Het waren vooral de vol in de bladeren staande bomen die het zwaar te verduren hadden. De striemende regen maakte takken zwaar en het volle bladerdek ving zoveel wind dat veel takken er de brui aan gaven en afbraken.

Ook braken de nodige bomen af, of konden ze zich niet voldoende 'vasthouden aan de grond' en vielen ze om. de meesten vielen gelukkig alleen maar op de grond, maar er is toch ook heel wat schade ontstaan aan gebouwen en voertuigen.

In de Hans de Riestraat werd het gevaarlijk toen de dakbedekking van een flatgebouw losraakte en er brokken naar beneden waaide. De straat lag bezaaid met stukken dakbedekking. Rond vier uur was de storm voor Alkmaar over het hoogtepunt heen en kon heel voorzichtig begonnen worden met puinruimen..

Pin It
Bekeken: 8012x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/