Zaterdagmiddag heeft een autoliefhebster moeten toekijken hoe haar geliefde bezit vlam vatte en door het vuur verteerd werd. Ze reed in de buurt van Langedijk op de provinciale weg N504 toen ze rook in de achteruitkijkspiegel zag. Ze zette de klassieke Volkswagen Kever een de kant waarna al snel de vlammen uit de auto sloegen.

De opgetrommelde brandweer heeft het vuur geblust, maar de klassieker heeft zeer forse schade opgelopen en is waarschijnlijk economisch total-loss. Vanwege de brand is de N504 afgesloten geweest voor alle verkeer en dat leidde tot een flinke file bij de stoplichten op de kruising van de Westelijke randweg en de N504. (foto: DNP.NU /Douwe de Vries).

Pin It
Bekeken: 3869x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/