In april had PvdA-raadslid Leo van Etten politieke vragen aan het college van Alkmaar gesteld. Hij stelde dat er al lange tijd geruchten waren dat Alkmaar in financiële problemen zou zitten en vroeg het college wat daarvan waar was en hoe groot die tekorten dan wel waren.

Het college van Alkmaar heeft nu eindelijk de tijd gevonden om deze vragen schriftelijk te beantwoorden, hoewel het grootste deel zich gedurende de afgelopen vier maanden al beantwoord heeft.

Het college volstaat dan ook met te zeggen dat er hard gewerkt wordt aan planning en control en dat de voorjaarsnota in september verwacht kan worden. Toenmalig wethouder van financiën Peter de Baat reageerde destijds dat de begroting hooguit iets negatiever zou uitpakken dan in eerste instantie was gemeld.

Niet lang daarna kwam aan het licht dat de gemeente Alkmaar een tekort van 8,3 miljoen had op de jaarrekening van 2014, en een structureel tekort van 6 miljoen op de begroting.

Pin It
Bekeken: 4396x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/