Partyrederij Tisset gaat in 2016 vanuit haar thuishaven Zaandam een regelmatige vaarverbinding starten naar Alkmaar en terug. Beide steden hebben toeristisch veel te bieden, zoals bijvoorbeeld de befaamde trekpleisters Zaanse Schans en de Alkmaarse kaasmarkt.

Reder/kapitein Kees van Leeuwen: ,,Ik weet dat mijn rederij sinds 1978 een uitstekende reputatie heeft opgebouwd als het gaat om toertochten, verzorging, organisatie, afwisseling en gezelligheid. Een kennismaking met een van mijn schepen moet een aangename verrassing zijn."

Wie meevaart maakt van alles mee, van live-muziek tot verwennerij. Tisset beschikt over twee historische schepen, de Moby King en zijn iets kleinere zusje Moby Queen. Van Leeuwen: "Ik ontdekte dat zo'n luxe minicruise nu helemaal niet bestaat. Toen ik mijn plannen kort geleden ging ontvouwen kreeg ik alleen maar enthousiaste reacties, dat het er vroeger ook was."

De reder denkt daarnaast aan music cruises, Jazz op de Zaan en historische concerten door Neêrlands oudste dansorkest The Ramblers, dat volgend jaar 90 jaar bestaat. Maar ook wordt gedacht een fiets- en voetveerlijn, zoals al de eerder opgezette 'Eemlijn' bij Amerstfoort.

Pin It
Bekeken: 3925x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/