Vrijdagavond begon in Schermerhorn het nazomerspektakel Floor. Omdat dit dorpsfeest dit jaar zijn 25e editie beleefde is een extra feestelijk programma samengesteld en is het dorp nog mooier versierd dan in voorgaande jaren: alle buurten van het dorp hadden lange feestslingers gemaakt.

Vrijdagavond zijn die door het Floorcomité aan elkaar geknoopt en opgehangen. Het hele dorp was daardoor tijdens het nazomerspektakel niet alleen figuurlijk, maar ook letterlijk verbonden.

Harry van Etten, voorzitter van de Floor, is blij met de hulp van alle buurtbewoners: “De Floor leeft in het dorp, dat zie je overal. Wij kunnen als organisatie allerlei activiteiten verzinnen, maar zonder de inzet van de dorpsbewoners krijg je nooit een goede sfeer. Het is fijn om te zien dat het nazomerspektakel na 25 jaar nog altijd springlevend is.”

Het weekend bestond uit allerlei sportieve, muzikale en kunstzinnige festiviteiten, zoals een flyboard-demonstratie en een muzikale wandeling door het dorp en de omliggende Mijzenpolder en een oldtimershow op zondag. Het jubileumprogramma werd afgesloten met een optreden van Jan Smit-look-a-like Nick Stricker.

Pin It
Bekeken: 3930x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/