Dinsdagmorgen trof de politie in een huis aan de Schipperstraat in Alkmaar op eerste verdieping drie ruimtes waarin hennep werd gekweekt. In totaal stonden er zo’n 140 planten. Er zijn geen verdachten aangetroffen.

Er was sprake van diefstal van stroom, terwijl de meter al uit het pand verwijderd was. Stroom werd dus ongezekerd rechtstreeks vanaf de stroomkabel afgetapt, een uiterst gevaarlijke situatie waarbij eenvoudig brand kan ontstaan. De planten en de kweekapparatuur zijn in beslag genomen. De politie stelt een onderzoek in naar de eigenaar van de hennep.

Pin It
Bekeken: 4150x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/