Minder dan de helft van de ondernemers in bedrijventerrein Overdie/Laanenderweg en Winkelcentrum De Zwijger heeft gereageerd op de draagvlak-enquête over het instellen van een Bedrijven Investeringszone (BIZ). Er is dus onvoldoende draagvlak in die gebieden om een BIZ in te stellen.

Op bedrijventerrein Overdie/Laanenderweg reageerde 46 procent van de ondernemers op de draagvlak-enquête, in Winkelcentrum De Zwijger 42 procent. Op bedrijventerrein Beverkoog moet de enquête in januari opnieuw worden gedaan omdat belastingdienst Concensus een fout had gemaakt met het aantal bedrijven.

Een BIZ is een gebied waarin ondernemers samen investeren in onder andere activiteiten in de openbare ruimte. Een Bedrijven Investeringszone ontstaat op verzoek van ondernemers en bij voldoende draagvlak.

Deelnemers betalen een BIZ-bijdrage die de gemeente als belasting int. Een BIZ wordt opgezet als minstens de helft van de ondernemers in het gebied uitspraak doen en tweederde daarvan daarvan positief stemt.  (foto: Bing Maps)

 

Pin It
Bekeken: 4384x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/