Dinsdagavond en woensdagochtend kon de politie dankzij enkele oplettende getuigen maar liefst twee auto-inbrekers aanhouden die in respectievelijk de Spoorstraat en de Stationsstraat bezig waren geweest.

In de Spoorstraat zag een voorbijganger rond 19.30 uur dat bij een auto het zijraam was ingeslagen. Eerder op de avond hadden andere mensen een man gezien die zich verdacht ophield in de buurt van de auto. Dankzij de oplettendheid van deze getuigen, die een goed signalement konden geven, kon de politie een 51-jarige Alkmaarder aanhouden. Hij had het navigatiesysteem van de auto gestolen, wat later bij hem thuis werd aangetroffen.

In de Stationsstraat werd rond 01.45 uur een ruit van een camper ingeslagen. Omwonenden werden gealarmeerd door het geluid van glasgerinkel en troffen tussen de geparkeerde auto's een man aan die zich daar had verstopt. Ze wisten hem vast te houden tot de politie arriveerde. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

Pin It
Bekeken: 3875x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/