De politie zoekt getuigen van de bedreiging met een wapen op zaterdagmiddag van een automobilist op de Europaweg, bij winkelcentrum de Mare.

Rond 17.00 uur reed de automobilist achteruit op de parkeerplaats van het winkelcentrum, waarbij hij een man die voorbijliep per ongeluk bijna over zijn voeten reed. De voetganger werd direct boos en sloeg een aantal malen op de autoruiten, waarna de bestuurder claxonneerde. De voetganger trok toen een op een vuurwapen gelijkend voorwerp, waarna de automobilist snel wegreed.

De voetganger is een blanke man, tussen de 20 en 25 jaar oud. Hij is tussen de 1.85 en 1.90 meter lang en heeft een kort, onverzorgd blond vlassig baardje. Hij droeg een donkere jas met grote vierkante zakken en een capuchon, een donkerblauwe spijkerbroek en daaronder lichtkleurige sportschoenen.

De politie komt graag in contact met getuigen. Zij kunnen contact opnemen via 0900-8844. Wie liever anoniem meldt kan dat doen via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl/anoniem-melden.

Pin It
Bekeken: 4930x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/