Anderhalve maand geleden, op 10 november, maakten wethouders Jan Nagengast, Victor Kloos, Anjo van de ven en Elly Konijn een ritje door de stad op een scootmobiel. Dit was een initiatief van OPA-raadslid Dominique Dubois, zelf al jaren scootmobielgebruiker. Ze wilde de wethouders zelf laten ervaren hoe het is om met een scootmobiel te rijden en welke problemen scootmobielgebruikers tegenkomen.

Zo merkte wethouder Jan Nagengast op een oneffenheid in de weg op een scootmobiel direct voelbaar is.

Naar aanleiding van hun scootmobielrit, waarbij ze het rijden op een scootmobiel aan den lijve hebben ondervonden , hebben de wethouders een lijst met vijf verbeteringen opgesteld die het scootmobielers gemakkelijker moeten maken. Het gaat om weggedeelten die hersteld en opgeknapt moeten worden zodat scootmobielers er veiliger en comfortabeler op kunnen rijden.

Als eerste stond het fietspad naar de Tesselsebrug bij parkeergarage Kanaalschiereiland op de lijst; dit pad is ondertussen hersteld. Verder moet het fietspad langs de bioscoop in aanbouw langs de Noorderkade opgeknapt worden; dat staat voor volgend jaar op het programma. Daarna staan er nog drie fietspaden op de agenda voor een opknapbeurt: het fietspad vanaf het spoor richting de Muiderwaard bij de Noorderkade, het fietspad aan de Laan van Straatsburg en de Laan van Troyes vanaf de Huiswaarderweg naar winkelcentrum De Mare, en de rijbaan van het Zeglis. Deze laatste wordt bij de reconstructies in Overdie in 2017 meegenomen; de andere twee worden opgeknapt in 2016.

Pin It
Bekeken: 4134x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/