Op de eerste dag van het nieuwe jaar trotseren naar verwachting ruim 51.000 helden op 139 duiklocaties de koude Nederlandse wateren. Of het nu in de zee, een rivier of kanaal is, ook voor 2016 lijkt het enthousiasme voor een frisse start overweldigend. In de omgeving van Alkmaar staan drie locaties vast: het Bergense strand, het Meer van Luna in Heerhugowaard en het Kogerpolderkanaal in De Woude, nabij West-Graftdijk.

De Nieuwjaarsduik werd voor het eerst gedaan in 1960 door Ok van Batenburg. De duik vindt nu zelfs ook plaats in het buitenland. Meer op unox.nl/nl/event/nieuwjaarsduik. (foto: Facebook Unox)

Pin It
Bekeken: 3415x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/