Kort voor de kerst werd bekend dat de DA-groep als los zand uit elkaar dreigt te vallen met mogelijk faillissement tot gevolg. Het bestuur wil een strenger franchise-beleid invoeren en daar voelen heel veel ondernemers niets voor. De DA's van Veul in Alkmaar en John & Ans in Noord-Scharwoude zullen naar eigen zeggen blijven bestaan bij faillissement, zo meldt het NHD, maar dan met een andere leverancier.

Dat de boel op klappen staat komt niet echt onverwacht. Er wordt al gezocht naar een andere leverancier, al zat dat waarschijnlijk wel het einde zijn van gezamenlijk inkoopvoordeel en reclamecampagnes.

Pin It
Bekeken: 3425x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/