Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Alkmaar lanceert een nieuwe Facebookpagina met daarbij een besloten groep: Jong & Moeder Alkmaar e.o. Het Alkmaarse CJG werkt nauw samen met de vestiging in Heerhugowaard. Jonge moeders en zwangeren (tot 23 jaar) in regiokunnen zo eenvoudig met elkaar en een professional in contact komen.

De pagina vervangt de Jong & Moedergroep Alkmaar die tweewekelijks fysiek bijeen kwam. De statistieken voor de eerste bestaansweken van de Facebookpagina zijn zeer positief. Er zijn inmiddels duidenden volgers.

Via Facebook kunnen jonge (aanstaande) moeders nu op een moderne manier en vrijblijvend contact blijven houden. Het bleek dat velen het lastig vinden om tijd vrij te maken voor de tweewekelijkse bijeenkomsten.

Daarnaast staan er op Facebook tips en praktische informatie over bijvoorbeeld activiteiten, opvoeden, school en werk. Naast de openbare Community-pagina is er ook een besloten Facebookgroep opgericht voor persoonlijk contact, waarvan inmiddels ruim 50 jonge moeders uit de regio lid zijn.

Er wordt nauw samengewerkt met het CJG in Heerhugowaard, dat ook in 2016 nog maandelijks een activiteit voor jonge moeders uit de regio zal organiseren. De eerstvolgende bijeenkomst is gepland op donderdag 21 januari van 10.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek van Heerhugowaard, met als thema ‘niet luisteren’.

Kijk voor meer informatie op facebook.com/jongenmoederalkmaar.

Pin It
Bekeken: 3365x
https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/