De locatie van het hart van Karavaan Festival 2016 is bekend: de voormalige V&D. Een mooi gebouw met geschiedenis en vol met unieke mogelijkheden en bijzondere verhalen. Karavaan roept medewerkers en bezoekers op om hun verhalen en beeldmateriaal te delen om deze ingrijpende verandering te markeren.

Karavaan opent de V&D-deuren van 25 mei tot en met 5 juni nog eens, om samen met professionele theatermakers aandacht te besteden aan de transitie en het einde van een belangrijk en mooi bedrijf. Het theatergezelschap organiseert stamtafels en andere activiteiten. 

In het festivalhart zijn gratis en voor kleine prijzen korte voorstellingen, straattheater, live muziek, gekke attracties, stamtafels en theatrale expo’s te beleven. 

Op bijzondere plekken zijn locatietheater voorstellingen te zien in Alkmaar stad, Graft-De Rijp, Schermer, Heiloo, Warmenhuizen en Bergen aan Zee. Het thema 2016 is Local<=>Global; hoe wij verbonden zijn met de rest van de wereld.

Wie verhalen of ideeën heeft kan mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie op Karavaan.nl.

Pin It