Alkmaar, 23 september 2012. Cultuurpark de Hout heeft zondagmiddag haar culturele seizoen spetterend afgesloten met het festival 'Vrienden van de Hout Live'. Tijdens 'Vrienden van de Hout Live' vonden in de nis een zestal muzikale optredens plaats van bands die het cultuurpark een warm hart toedragen. Op het kleine podium liet het aanstormend talent van Alkmaar zich horen, terwijl ook op het veld van alles te doen was. Het jaarlijks terugkerende 'Vrienden van de Hout Live' is inmiddels een begrip geworden. Het festival wordt keer op keer bezet door bands en acts die op één of andere manier een verbinding hebben met De Alkmaarder Hout.

Het festival startte met de jonge honden Obvious Comeback. daarna werd het publiek een sneak preview gegund van de indrukwekkende musical Joe van Theatergroep Horizon. Daarna was de beurt aan The Dots Diva's, een enthousiaste groep die de 30-plussers op het veld met de meest in het geheugen springende hits van de Dolly Dots terugbrachten naar hun tienertijd. Amsterdamse Popprijs winnaar The SelfEmployed nam na de Dots het podium over met hun melodieuze pop/rock. La France Uncovered Band bracht daarna samen met de crème de la crème van de Alkmaarse muziekscene een eerbetuiging aan de Franstalige muziek. Afsluiter van de dag was de band Johnny Knows. De foto's zijn gemaakt door Peter Heins.

 

Pin It
Bekeken: 1766x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/