Er komt geen 'verklaring van geen bedenkingen' voor ontwikkelaar Timpaan. En daarmee komt de ontwikkelingstrein die de Victory Veste naar Alkmaar zou brengen in ieder geval voorlopig tot stilstand. De gemeenteraad was donderdagavond zeer stelig en bbesloot unaniem tot het niet afgeven van een dergelijke verklaring.

De gang van Timpaan naar de rechter is daarmee onvermijdelijk, de ontwikkelaar wil geld zien nu de door hem geïnvesteerde fondsen verdampen. De projectontwikkelaar claimt dat de plannen aan alle wettelijke eisen voldoen en er dus geen doorslaggevende argumenten zijn om de benodigde 'verklaring van geen bedenkingen' niet af te geven.

Met de basis het plan, het realiseren van 56 koopwoningen in het starterssegment is inderdaad weinig mis. Het is het tekort aan parkeerplekken dat de gemoederen bezighoudt en de realisatie van het plan blokkeert. De laatst voorgestelde oplossing leek niet alleen meer theoretisch dan praktisch maar zou bovendien het voortbestaan van twee restaurants bedreigen.

Pin It
Bekeken: 7176x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/