Alkmaar, 04 oktober 2012. De politie zoekt getuigen van een straatroof die vrijdagmorgen rond 08.15 uur
plaatsvond op de Havinghastraat. Een 15-jarige jongen uit Haarlem was onderweg naar school en liep vanaf de Kanaalkade naar de Havinghastraat toen er plotseling een man achter hem stond die in zijn zij prikte. De jongen moest de bosjes inlopen en zijn portemonnee afgeven. In de bosjes kwam er een tweede man bij staan die bij de jongen een hete metalen staaf tegen zijn arm hield waardoor het slachtoffer brandblaren aan zijn arm en pols opliep. Beide daders gingen er uiteindelijk vandoor omdat de jongen geen kostbaarheden bij zich had. De daders voldoen aan het volgende signalement: 

Dader 1 was een man van 30 tot 40 jaar oud en een lengte van 1,75 meter. Hij had een licht getint uiterlijk en droeg een baard.
De tweede dader was eveneens tussen de 30 en 40 jaar oud en had een lengte van ongeveer 1,80 meter. Wanneer u iets heeft gezien of meer weet over deze overval neem dan contact op met de politie op 0900-8844 (lokaal tarief).

Pin It
Bekeken: 1640x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/