Alkmaar, 5 november 2012. Mensen die gisteren nietsvermoedend de maandelijkse koopzondag aandeden, werden verrast met ongewone taferelen. Ondernemingsfonds Centrum Alkmaar & Fac trakteerde het winkelend publiek op verschillende vormen van dan. Dat gebeurrde op diverse plekken in de Langestraat en de Laat, en ook in een aantal winkels en eetgelegenheden. Sizzling Salsa bracht de merengue, Dentro bracht de vijf dansstijlen klassiek, hiphop, modern, Lady-jazz en musical. Flex toonde moderne dans en Vitality gaf een twirlvoorstelling. Binnen in de C&A en de V&D werden presentaties gedaan door Bruijn en Bonel van ballroom & latin en breakdance, en de groep Kismet bracht een buikdans.

Helaas moest het grote slotakkoord op het Waagplein door weersomstandigheden afgelast worden. Extra zuur voor dansschool Grapelli, want zij zouden daarbij pas in actie komen. Daarna, om 16:00uur, zouden alle dansers nogmaals hun kunsten vertonen en kon er meegedanst worden door het winkelend publiek. Maar volgens Diana Santour van Dansschool Grapelli was het onverantwoord om hun finale van de culturele koopzondag door te laten gaan.

Pin It
Bekeken: 1450x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/