Alkmaar, 6 november 2012. AZ heeft zijn jaarverslag uitgebracht voor het seizoen 2011-2012. Er is een winst geboekt van circa 1,4 miljoen euro. Dit is mede het resultaat van éénmalige baten door de nieuwe overeenkomst met FOX International Channels, en de uitstekende prestaties van AZ in de Europa League. In het jaarverslag blikt de directie terug op het seizoen en geeft aan dat de vierde plaats in de landelijke competitie overeenkomstig de doelstelling was. Wat betreft de KNVB-beker was men verheugd Ajax eindelijk eens in eigen huis te verslaan, het verlies tegen Heracles werd betreurd. De Europa League wordt bestempeld als een fantastisch avontuur, ondanks de afgetekende nederlaag tegen Valencia.

Bij het bekijken van de positieve balans springt het meest in het oog de kwijtschelding van de achtergestelde lening door de curatoren van DS Sport B.V. in het seizoen 2010/11. Daarmee kon 10 miljoen euro worden geschrapt. Daarnaast wordt de vrijval van 1,4 miljoen euro genoemd, 'van een fiscale voorziening voor diverse oude procedures, die is verantwoord onder de overige financiële baten en lasten.' Het jaarverslag in online te vinden via de website van AZ.

Pin It
Bekeken: 1372x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/