Alkmaar, 19 november 2012. Het wereldberoemde Don KosakenChor Russland is een begrip in heel Europa en zal op 24 november een optreden doen in de Grote Kerk. Dit professionele Russische gezelschap geeft concerten op vrijwel alle grote Europese concertpodia. Met hun nieuwste album 'A Russian Romance' komt het koor wederom naar de Nederlandse theaters. De zangers en instrumentalisten, spelend op traditionele Russische folklore instrumenten brengen vocaal en instrumentaal vuurwerk. Russische romantische liederen worden geroemd om hun poëzie en schitterende melodieën, waarin het dagelijkse leven, liefde, strijd en het verleden worden bezongen. Naast de traditionele gezangen uit het oude Rusland worden ook populaire Russische liederen uit de jaren '60 en '70 uitgevoerd.

De beroemde zanger Jevgeni Polikanin is de grote ster van het Don KosakenChor Russland. Deze bariton trad op in de grote operahuizen van West-Europa, Azië en de Verenigde Staten. Hij was onder meer solist bij het Russische Nationale Symfonie Orkest en de Moskou Staats Philharmonie. Het koor en de muzikanten van het States Soloist Ensemble 'Philharmonia' staan onder de bezielende leiding van de Nederlandse chefdirigent Marcel Verhoeff, onlangs onderscheiden met de Rus Prix Award 2012.

Het koor heeft een eigen website en is te zien op Youtube

 

Pin It
Bekeken: 2117x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/