Alkmaar, 19 november. Afgelopen zondag werd de eerste landelijke competitiewedstrijd Bankdrukken van het seizoen 2012-2013 georganiseerd. Gastheer was Krachtsportvereniging S.S.S. Alkmaar. Er deden in plaats van zeven teams uiteindelijk zes teams mee. Atlas Nijmegen had zich wel aangemeld, maar uiteindelijk teruggetrokken. Er werd onderling flinke strijd geleverd en er werden goede resultaten behaald. Er waren veel nieuwe gezichten, een goed teken voor deze kleine tak van sport. Zowel gastheer S.S.S. Alkmaar als Spartacus Zuid-Scharwoude hadden geen teams opgesteld, en dat zal voor het hele seizoen zo blijven.

Essbra (Eindhoven) behaalde deze 1e competitie het hoogste aantal van 625 punten. Hier waren de twee uitblinkers Patrick van de Putten met 250kg bankdrukken en zijn vader Frans van de Putten met 237,5kg. Hardcore (Rotterdam) werd net aan tweede met 615 punten. Hun meest voorname gewichtheffer Ad van de Ven was een tijd afwezig geweest door blessureleed, maar stond er weer met 260kg bankdrukken. Art of Power werd 3e met 599 punten. Namens deze ploeg deded Anton de Wit en Art Asrian het erg goed en drukte respectievelijk 222,5kg en 205kg. Op de 4e plaats eindigde TopFit 2 met 520 punten, 5e werd Physical Lelystad met 480 punten en 6e werd TopFit 1 met 437 punten. Sportfotograaf Peter Heins was aanwezig en vereeuwigde de verrichtingen van de sporters.

De 2e competitie wedstrijd zal gehouden worden op 27 januari 2013.

 

 

Pin It
Bekeken: 1626x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/