Alkmaar, 27 november 2012. Op maandagavond vond de laatste wijkvergadering plaats in Oud-Overdie. Het bestuur treedt moegestreden en gedesillusioneerd af ten overstaan van zo'n twintig belangstellenden. Daarmee komt een eind aan dertig jaar wijkbesturing. Niet alleen daarom was het een emotionele avond. Men is ook gefrustreerd en boos. Vooral de Onafhankelijke Partij Alkmaar moet het hierbij ontgelden, met name wethouder Anjo van de Ven vanwege haar beleid, en in het bijzonder fractieleider Peter Bijl vanwege zijn gedrag. OPA wordt als de grootste boosdoener gezien van het onderuit trekken van wijkverenigingen en buurtinitiatieven. Maar het bestuur is ook teleurgesteld in andere partijen en sociale partners. Men voelt zich niet gehoord, en ziet bevestiging in het gebrek aan respons op een kennisgeving dat het wijkbestuur ermee ging stoppen.

En oproep om een bewonersonderneming op te zetten om buurtinitiatieven te blijven organiseren leverde aanvankelijk wel interesse op, maar toen het tot een bijeenkomst kwam, waren er maar zes mensen op komen dagen. Het wijkbestuur wijdt dit aan de onzekerheid die er heerst over de verwarrende en pessimistische toekomstperspectieven die het gemeentelijk beleid schetst. Wat wel nog blijft bestaan, is de werkgroep 'Bestevaertracé Nee', die op 13 december opnieuw naar de rechter gaat om te voorkomen dat de brug en de overige infrastructuur er zal komen.

Pin It
Bekeken: 1261x
https://inlislite.makassarkota.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://pajak.ponorogo.go.id:2222/situs-slot-gacor/ https://www.malkelapagading.com/pola-slot-mahjong/ http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/