Alkmaar, 29 januari 2013. Op 24 maart vindt in Alkmaar het evenement ‘538 voor War Child’ plaats. Het doel: zoveel mogelijk geld inzamelen voor verlaten oorlogskinderen. Diverse instellingen en bedrijven hebben zijn acties gestart om dit te ondersteunen. Ambtenaren van de gemeente Alkmaar organiseerden maandag hun eerste actie op het stadskantoor. Het bood een bijzonder aanblik: door de gang skippyballende wethouders en andere ambtenaren die in de rij stonden om te betalen voor een verjaardagstraktatie. Ook was er, tegen betaling natuurlijk, een rondleiding door de Nieuwe Werkenkamer te volgen.

De opbrengst van de actie wordt op 24 maart op het Waagplein aangeboden aan War Child. De Alkmaarse ambtenaren hopen dat deze aftrap aanstekelijk werkt voor anderen in de stad en dat de komende periode vaker activiteiten ten behoeve van War Child opduiken. Meer informatie over het evenement ‘538 voor War Child’ is te vinden op www.538voorWarChild.nl.

Pin It
Bekeken: 1547x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/