Alkmaar, 29 januari 2013. Op maandagavond omstreeks 21.00 uur ging een docent van een scholengemeenschap aan de Robonsbosweg in Alkmaar na een vergadering zijn jas halen. Hij zag licht komen uit een lokaal waar de administratie gevestigd is. De toegangsdeur bleek te zijn geforceerd. Toen hij het lokaal binnen stapte, zag hij een onbekende man. Toen de docent hulp wilde roepen, ging de man er vandoor. Ook drie andere mannen vluchtten het lokaal en het schoolgebouw uit. Zij reden weg in een witte of lichtgrijze personenauto (mogelijk Volkswagen Polo of Golf). Onbekend is wat er is gestolen. De politie vraagt eventuele getuigen contact met hen te nemen.

De verdachten voldeden aan het volgende signalement:
Verdachte 1: een man met een negroïde uiterlijk, een lengte van 1,80 a 1,85 m en een sportief postuur. De man had een leeftijd van 25 a 35 jaar en droeg een zwarte jas, een donkere pet, een donkere broek en zwarte schoenen met een witte rand.
Verdachte 2: een man met een negroïde uiterlijk, een lengte van 1,80 a 1,85 m en een sportief postuur. De man had een leeftijd van 25 a 35 jaar en droeg een zwarte jas met bontkraag, een donkere pet, een donkere broek, een zwarte pet en zwarte schoenen met een witte rand.
Verdachte 3: een man met een negroïde uiterlijk, een lengte van 1,80 a 1,85 m en een sportief postuur. De man droeg een zwarte glimmende jas, een donkere pet, een donkere broek en zwarte schoenen met een witte rand.
Verdachte 4: een man met een negroïde uiterlijk, een lengte van 1,80 a 1,85 m en een sportief postuur. De man droeg een donkere jas met capuchon en een joggingbroek.

 

Pin It
Bekeken: 1594x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/